Első körben szeretném megköszönni minden egyes pályázónak az elmúlt három hónapban végzett munkáját: ismét kaptam nem egy nagyon színvonalas írást, melyen érződik, hogy sok időt és energiát fektettetek bele. Ezúton is köszönöm mindezt, remélem, a következő negyedévben is velem tartotok, és újra megtiszteltek tesztjeitekkel.

  • A győztes ezúttal Hornymut lett, aki a Frederic Resurrection of Music című, igen egyedi történetű játékról írt egy igen alapos tesztet nekünk. Kérlek, a nevedet, címedet és e-mail címedet küldd el nekem vagy privát üzenetben, vagy a pályázat e-mail címére, hogy a nyereményedet, azaz a háromhavi PC Guru előfizetést, intézni tudjuk.

De ne csüggedjenek azok se, akiknek most esetleg nem sikerült nyerni, mint mondtam, a beküldött tesztekben mind akadtak nagyon ígéretes megoldások és erős részek, ráadásul természetesen 2019-ben lesz még bőven lehetőségetek bizonyítani: a harmadik negyedéves pályázat már kiírásra is került, egészen szeptember 30-ig várjuk nagy szeretettel és kíváncsisággal filmekről, sorozatokról vagy játékokról írt tesztjeiteket maximum 7000 karakter (szóközökkel) hosszúságban.

pc-guru-tesztelj-velunk-banner-01.jpg