• Tévésorozat készül a Judge Dredd: Mega City One című képregényből
  • A sorozatot az IM Global Television és a jogokat birtokló Rebellion készítené
  • Szeretnék megszerezni Karl Urbant Dredd szerepére
  • A sorozat előreláthatólag 2018-ban indulna el

Bár a moziban megbukott a Karl Urban és Olivia Thirlby főszereplésével készült Dredd, a házimozik világában valóságos kultusz filmmé nőtte ki magát, ami ugyan egy mozis folytatásra nem elég – pedig a tervek szerint az már sokkal epikusabb formában mutatta volna meg a jövőt –, de úgy tűnik, egy sorozatot még ki lehet hozni belőle.

Az IM Global Television valamint a Sniper Ellite és Aliens vs. Predator játékokat jegyző, ráadásként a Dredd képregények jogait birtokló Rebellion összefogott, hogy tévésorozatba öntsék a Judge Dredd: Mega City One című képregényt. Egyelőre részleteket nem tudunk, de az biztos, hogy a tévéstúdiótól az elnök, Mark Stern és a vezérigazgató, Stuart Ford van benne, míg a Rebelliont a két alapító, Jason és Chris Kingsley képviseli.

Emellett azt is megtudtuk, hogy a gyártók szeretnék megszerezni a John Wagner és Carlos Ezquerra által 1977-ben megalkotott bíró szerepére Karl Urbant, aki azóta, hogy 2012-ben a fejére húzta a sisakot, mindent elkövetett a történet folytatásáért. Szóval valószínűleg nem lesz nehéz dolguk, pláne, hogy Urban amúgy sem rest sorozatok főszerepét magára vállalni, ahogyan azt tette a sajnos mindössze egy évadot megélt Emberi tényezőben.

judge-dredd-mega-city-one-poster.jpg