Az Assassin’s Creed: Syndicate a viktoriánus Londonba helyezi az eseményeket, a korszak fontosabb személyeit végignézve pedig egyáltalán nem meglepő, hogy Dickens és Darwin mellett az ikonikus gyilkos, Hasfelmetsző Jack is tiszteletét teszi. A Ubisoft a Tokyo Game Show 2015 során jelentette be a The Jack the Ripper DLC-t, ami a játék szezonbérletének része lesz.

assassins-creed-syndicate-jack-the-ripper.png

A 19. század végi London nem volt éppen vidám hely, hiszen a bevándorlás miatt Anglia fővárosának egyes részei túlzsúfolttá váltak, melynek következtében a munka -és lakhatási lehetőségek drasztikusan lecsökkentek. Ennek következtében az erőszak, a bűnözés nagyon elterjedt, a szegénység megnőtt, így egyenes út vezetett ahhoz, hogy sők nő a testéből éljen meg. Ebben a miliőben tűnt fel a leghírhedtebb angol sorozatgyilkos, Hasfelmetsző Jack, aki a nőket tökéletes sebészi tudással ölte meg. A bűncselekmények helyszínei keresztet formáltak, ez pedig már elegendő volt ahhoz, hogy a korabeli média kiemelt figyelmet szenteljen az ügynek, ami nemzetközi szinten is híressé vált...

A DLC-hez máris megérkezett az első trailer, mely hangulatában is elég borzongató ahhoz, hogy azonnal instant buy kategóriába lépjen!