• Ha több tárhelyet szeretnél, az az Ultimate Edition része
  • Ezért csak potom 120 eurót kell leszurkolnod

Nemrég láthattuk a The Division 2 egy újabb, roppant hangulatos trailerét, és úgy fest, a mai nap sem marad hír nélkül. Ha játszottál a játék előző felvonásával, akkor tudod, hogy raktárhelyből sosem elég, és jól tudja ezt a Ubisoft is. Talán éppen ezért döntöttek úgy, hogy az Ultimate Edition mellé több helyet adnak dupla áron – vagy az alapkiadáshoz kevesebbet féláron, nézőpont kérdése. A hivatalos magyarázat szerint:

„Ez a kiadás [Ultimate Edition] a legelkötelezettebb játékosoknak készült, és olyan extrákat adunk mellé, melyek a végjátéknál válhatnak hasznossá, mint például az extra tárhely. Ez egy extra komfort azoknak, akik igénylik ezt. Mindemellett célunk, hogy a tárhely elegendő legyen minden játékosnak, függetlenül attól, hogy előrendelik-e a játékot avagy sem.”

Ez a gyakorlat nyilván nem nevezhető pay-to-win húzásnak, annak fényében pedig főleg nem, hogy egyelőre fogalmunk sincs arról, hogy melyik kiadás mellé mekkora inventoryt kapunk. Mindenesetre szimpatikusnak egyáltalán nem nevezhető, pláne, hogy legjobb tudomásunk szerint ez az egyetlen módja a tárhely növelésének, legalábbis a jelenlegi álláspont szerint.

the-division-2.jpeg