A The Division bétatesztelése során hangos volt a net amiatt, hogy elég könnyedén lehet csalni a játékban, végtelen töltényt vagy szupergyorsaságot adni magunknak, de van ennél könnyebb módja is annak, hogy a többi játékos orra alá borsot törjünk, és még csak csalni sem kell hozzá, ráadásul mindezt a végleges játékban. Hogyan?

Egyszerűen állj meg az ajtóban.

Az alábbi videóban a klasszikus esetét láthatjátok annak, hogy valamit nem gondoltak át eléggé a tervezők és a tesztelés során sem bukott ki a probléma, máskülönben nem lehetne egy kisebb tömeg útját elállni, olyan játékosok elé gátat vetve, akik csak mennének dolgukra, megmenteni New Yorkot.

Lehet valamit tenni? Szerencsére igen, és csak egy minimális türelem kell hozzá. Annyi az egész, hogy maradj az ajtónálló előtt, folyamatosan tolva feléje a karakteredet, egy idő után a program átenged, azzal, hogy szellemként átsuhansz a troll testén.

Tartsátok ezt észben, és tejesszétek, hogy minél hamarabb elvehessük a rosszfiúknak eme fegyverét, bár ennek ellenére is egész biztosan okoznak majd pár kellemetlen percet, így a premier környékén.