• Egy hónapja kapható a The Division
  • A játékosok nem tétlenkednek
  • Eddig 17 milliárd rosszfiúval számoltak le

Egy hónapja jelent meg a The Division, New York utcáit pedig elárasztották az ügynökök, akik a káoszba süllyedt metropoliszban igyekeznek rendet tenni, vagy legalábbis, menteni, ami menthető. Mozgalmas napok és hetek állnak mögöttünk, a katonák pedig egy pillanatra sem voltak tétlenek, hiszen egy igazi mészárszéket csináltak a városból.

A március 8-ai megjelenés óta az ügynökök, kollektívan több mint 17 milliárd rosszfiúval számoltak lesz, de úgy is fogalmazhatunk, hogy kicsivel több, mint egy hónap alatt a The Divisionben a Föld teljes lakosságát sikerült kiirtani. Kétszer, plusz egy kis ráadás.

Ez a frissen kiadott infógrafikából derült ki, amiből azt is megtudtuk, hogy a legnépszerűbb fegyver a jó öreg AK-47 volt, ami a való életben is sok helyen favorizált gyilkológép -- persze, a The Division ügynökei nem csak a pusztításhoz értenek, ugyanis 250 millió civilnek is segítettek, sőt, a testmozgást sem hanyagolták el, ugyanis 150 millió terpesz zár szökdelést (jumping jack) végeztek el.

the-division-infographic.jpg