• Elfogyott a Ubisoft türelme
  • Ha csalsz a The Divisionben számíthatsz a kitiltásra
  • Első kihágás: három nap eltiltás
  • Második kihágás: végleges kitiltás

A Ubisoft élőközvetítésben beszélt a The Division állapotáról, és megtudtuk, hogy a csapat nem elégedett azzal, mennyi csalóval lehet találkozni a virtuális New Yorkban. Ennek leküzdésére a jövő héten, pontosabban április 12-én esedékes 1.1 frissítésben (ennek részleteit itt találjátok) bevezetik a játékosok feljelentésének lehetőségét, de egyelőre csak a PC-s verzióban.

A /report [felhasználónév] paranccsal besegíthetünk a problémás játékosok szűrésébe, akikről ha kiderül, hogy valóban csaltak, akkor megkezdődnek a szankciók. Az első szabálysértésnél három nap eltiltás a büntetés, mégpedig előzetes figyelmeztetés nélkül, ha pedig másodszor is előfordul a csalás, akkor a Ubisoft örökre kitiltja az illetőt.

A csapat hangsúlyozta, hogy nem csak a felhasználói visszajelzésekre alapoznak, saját rendszereik is vannak, amelyek jelzik a gyanús eseteket, illetve felhívták a figyelmet arra is, hogy nem mindenki csaló, aki csuklóból lelő, az is lehet, hogy egyszerűen jobb -- sok ilyen esetet láttak már.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!