A Playstation 3-on hatalmas sikert aratott The Last of Us utolsó, Grounded Bundle című DLC-csomagjában lesz minden, amivel megörvendeztethető egy rajongó. Az új fegyverek (Specter, Double Barrel, Enforcer, Launcher, és ajándékba mindenkinek -- tehát a season pass-szal nem rendelkezőknek is -- a Full-Auto-Rifle), és két új túlélő skill-csoport (Situational Survival és Professional Survival, mindkettő négy-négy képességet rejt magában) mellett helyet kap a Reclaimed Territories térképcsomag négy pályával (Wharf, Capitol, Coal Mine, Water Tower).

A Grounded Bundle csomag része ezeken felül a Grounded Mode-ra keresztelt egyjátékos mód, ami „a legkeményebb kihívás lesz, amivel valaha szembenéztél a The Last of Us egyszemélyes kampányának teljesítése közben. Az MI kegyetlen, okos és brutális -- a túlélés szinte lehetetlen.”

A Grounded Bundle DLC április 18-án egy Naughty Dog Twitch-közvetítés alatt megcsodálható lesz mozgás közben. Természetesen a csomag (akárcsak az Abandoned Territories és a Left Behind) része a Season Passnak, amit május 13-ig még bárki megvásárolhat. Azután a DLC-k már csak önmagukban vagy -- ha igazak a pletykák -- a The Last of Us Remasteredben lesznek egyben elérhetők, amire a legfrissebb, bár hivatalosan meg nem erősített információk alapján már nem kell sokat várni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!