• Újabb színésszel bővült a The Last of Us szereplőlistája
  • Anna Torv csatlakozott a csapathoz
  • Joel társát, Tesst fogja alakítani
  • Ráadásul úgy tűnik, több szerepet kap a sorozatban, mint a játékban

Sok víz lefolyt a Dunán azóta, hogy Joel és Ellie elkezdte hosszú útját a Fireflieshoz, és az ember már-már el is felejtette, hogy valójában hárman vágtak neki a kalandnak. Bostonban még velük volt Joel bűntársa (és feltehetően szeretője), Tess, akit azonban a történet elején megharapott egy fertőzött. A hölgy végül az életét adta Joelért és Ellie-ért, ezzel elkerülve egy szörnyűbb végzetet.

Tess azonban nem csak azért volt fontos, mert önfeláldozásával feltartotta a hőseinket üldöző katonákat, hanem mert lényegében ő indította el a történetet. Tess az, aki megalkuszik Marlene-nel Ellie ügyében, és végül ő veszi rá Joelt arra, hogy vigye el a kislányt a Fireflieshoz.

Így persze nem is csoda, hogy az HBO élőszereplős sorozatából ő sem marad ki. A szerepre a Rejtélyből ismert Anna Torvot választották, adta hírül a Deadline. Ráadásul visszatérő karakterként írták le, ami azt sugallja, hogy Tess nagyobb szerepet kap a sorozatban, mint a játékban, ahol az első negyedben elhalálozott. Érdekességként érdemes megjegyezni, hogy a korai tervek szerint Tess a játékban is többet szerepelt volna, sőt egy ponton ő volt a főgonosz.

A The Last of Us című sorozatot jelenleg forgatják, néhány képet nemrég meg is tekinthettünk. A főszerepet Pedro Pascal (Joel) és Bella Ramsey (Ellie) játssza. Továbbá láthatjuk majd Gabriel Lunát (Tommy), Con O'Neill-t (Bill), Murray Bartlettet (Frank), Nico Parkert (Sarah), és Jeffrey Pierce-t (Perry). Valamint Merle Dandridge a játékok után az HBO sorozatában is magára vállalta Marlene szerepét. De nem ő az egyetlen, aki visszatér a Naughty Dog programjaiból, hiszen Jeffrey Pierce volt Tommy hangja mindkét részben, bár ezt a szerepet most Luna tölti be.

Kép: Deadline