• Körülbelül három hónapja mutatkozott be a The Outer Worlds
  • Azonban a jelek szerint az Obsidian jelenleg nem csak ezen a játékon dolgozik
  • Feargus Urquhart szerint körülbelül három projektjük is fut jelenleg

A 2018-as The Game Awards egyik kellemes meglepetése alighanem az Obsidian legújabb játékának, a The Outer Worldsnek a bejelentése volt. Az első ránézésre is igazán ígéretesnek tűnő program sajnos még nem kapott megjelenési dátumot, viszont a jelek szerint a fejlesztőcsapat egy kis része máris az Obsidian következő projektjén dolgozik.

Minderről a stúdió vezérigazgatója, Feargus Urquhart, rántotta le a leplet egy interjú során. A The Outer Worlds munkálatainak kapcsán Urquhart elárulta, hogy jelenleg körülbelül három projekten dolgoznak az Obsidian háza táján. A legnagyobb csapat természetesen a The Outer Worlds munkálataival van elfoglalva, rajtuk kívül pedig akad még néhány ember, akik a Pillars of Eternityre koncentrálnak, míg két kisebb csapat már a jövőbeli projektek beindításán dolgozik.

Hogy pontosan mik is ezek a jövőbeli projektek, arról sajnos nem esett több szó, viszont vannak akik szerint már a The Outer World folytatásán is gondolkodnak a stúdiónál. Urquhart ezt nem erősítette meg, viszont az interjú során elmondta, hogy pont a The Outer Worldhöz hasonló játékokon szeretnének dolgozni, illetve úgy érzik, hogy ebben a világban még évekig lehetne játszani.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!