1950. október 2-án indult el a Peanuts képregénysorozat, amely egészen 2000 februárjáig, az alkotó Charles M. Schulz haláláig színesítették meg mindennapjainkat, és adtak a popkultúrának olyan figurákat, mint Snoopy, Charlie Brown, Woodstock és a Van Pelt srácok. A 65. évforduló alkalmából a Jégkorszak és a Rio mozik mögött álló Blue Sky stúdió gondozásában jelenik meg idén ősszel a Snoopy és Charlie Brown: A Peanuts film, és ahogy azt megszokhattuk, egy játékadaptáció is jár mellé.

A The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure egy oldalnézetes platformer, amelynek főszereplője, ahogy a cím is elárulja, Snoopy, aki egy világméretű bújócska keretében ered a többi Peanuts-szereplő nyomába, és miközben bejár számos vidéket és világot, felfedezheti és magára öltheti a széria fennállása során viselt jelmezeit, amelyek egyedi képességekkel, például a repülés tudományával ruházzák fel őt. A játék kooperatív módot is kap, amelyben a második játékos Snoopy legjobb barátja, a kis sárga madár, Woodstock felett veheti át az irányítást, hogy elvonja az ellenség figyelmét, vagy épp új utakat nyisson meg a kutyus számára, ahogy azt az újkori Rayman-játékokban láthattuk.

A The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure a filmmel egy időben, november 3-án jelenik meg PS4, Xbox One, Wii U, Xbox 360 és Nintendo 3DS platformra.