A június 28-án érkező The Technomancer című RPG-nek érdekes a koncepciója: a Marson játszódik, de már az után, hogy az ott létesített emberi civilizáció elpusztult. Ez természetesen mindenféle kiborgot, mutánst és különféle szörnyeket hoz magával, amik szépen belakták a vörös bolygót. Na meg itt vannak még a civilizáció romjai is.

Hősünk ebben a világban próbál majd boldogulni, de szerencsére nem kell egyedül szembenéznie a megpróbáltatásokkal, lesznek társai. Az alanti videóban alaposan megismerkedhetünk a rendszerrel, bár ha játszottunk a Mass Effect vagy a Dragon Age valamelyik részével, akkor túl sok újdonságot nem találunk benne.

A társak közül némelyiket már a játék elején, másokat később vehetünk fel a csapatba. Lesz, aki hűséget esküszik nekünk, mag néhányuk csak a haszon reményében csatlakozik hozzánk. Ha sokat beszélgetünk komáinkkal, nem csak a barátságukat, adott esetben a szerelmüket nyerjük el, de küldetéseket és extra képességeket is adnak. Mindegyiküket egyedileg vértezhetjük fel páncéllal és fegyverrel, na meg a képességeiket is nekünk kell tápolni.