• A The Turing Test február elején megjelenik Nintendo Switchre
  • Nem fog sokba kerülni a játék

A The Turing Test 2016 egyik meglepetésjátéka volt, hiszen az ügyességi-logikai feladványok mellett filozófiai és teológiai kérdésekkel is foglalkozik, erről Siklara részletesen írt tesztjében. A Bulkhead Interactive játéka minden fontos platformon megjelent  már, február 7-től pedig elérhetővé válik Nintendo Switchen is, 20 eurós áron, a Squre Enix Collective részeként. Az előrendelők 10 százalék kedvezményt kapnak, az akció február 21-ig tart. 

the-turing-test-nintendo-switch.jpg

A Bulkhead vezető tervezője, Howard Philpott így nyilatkozott a premierről: "Az eredeti megjelenés után rengeteg szeretetet, lelkesítést kaptunk, és ez lenyűgöző volt egy olyan pici csapat számára, mint a mienk. Most játékosok egy teljesen új csoportja tudja felfedezni a játékot, otthon és az úton. Alig várjuk, hogy megosszuk a rejtvények és a felfedezés izgalmát a Nintendo Switch közönségével!"

Természetesen egy izgalmas trailer is érkezett, melyet alább láthattok. Ti meg fogjátok venni a játékot, vagy már végigjátszottátok az elmúlt években? Írjátok meg nekünk!