A Gwent egyjátékos módjaként indult Thronebreaker: The Witcher Tales egész szépen kinőtte magát, immáron egy 30 órás sztorival megáldott szerepjátékot tisztelhetünk benne, mely azért magán viseli a kártyajáték örökségét is. Az előrendelési lehetőség már él, de a CD Projekt Red külön kihangsúlyozta, hogy ez semmilyen előnyt nem jelent - és innen inkább idéznénk a kiadott közleményből:

„Nem akarunk becsalogatni az ’exkluzív tárgy’ baromsággal. Számunkra az előrendelések a várakozásról és izgalomról szólnak, és legfőképpen annak kifejezéseként szolgálnak, hogy támogassuk a kedvelt stúdiót és a játékot. Szóval, ha tetszett amit eddig láttál és olvastál, tárt karokkal várjuk az előrendeléseket. Ha több időre van szükséget és teszteket is olvasnál, akkor is nyugodt lehetsz, nem maradsz le semmiről”

thronebreaker-art-nagy.jpg

És ha már a bónuszokról beszélünk, az alapjáték mellé a soundtrack; a Dark Horse gondozásában megjelent Gwent: Art of the Witcher Card Game művészeti album digitális változata; koncepciórajzok és Lyria térképe; a szintén Dark Horse gondozásában megjelent képregény, a Fox Children digitális változata; avatárok és egyéb apróságok járnak.

#GoodguyGeraldo

Webshop ajánló
2018 őszi MondoCon