A Star Wars Outlaws különböző (drága) kiadásairól már korábban is értekeztünk, most viszont a dobozos változatokról lesz szó, pontosabban az azok borítóján olvasható feliratról:

"A telepítéshez internetkapcsolat szükséges."

Valljuk be, 2024-ben ez nem annyira meglepő, hiszen egy-egy játék megjelenésekor kb. már az első napon többgigás javítócsomag érkezik, de azért jó tudni, mire számítsunk. Úgyhogy bukta a terv, miszerint a drágábbik változatot rendeljük elő, hogy 3 nappal megjelenés előtt lepimpeljünk a hétvégi házunkba, ahol vár a konzolunk, beküldjük a lemezt és mehet is a lövöldözés. Illetve abban az esetben működhet a dolog, ha nemcsak hétvégi házunk van, hanem combos mobil- és/vagy vezetékes internetünk is.

Egyébként érdekesség, hogy PC-re valamiért nem adják ki dobozosan a játékot, fizikai formában kizárólag PS5-re és Xbox Series X|S-re érkezik majd. PC-n a Ubisoft Store-ban és Epic Games-en szerezhetjük be a Star Wars Outlaws-t, megjelenés augusztus 30-án. Addig is szemezgessetek Outlaws híreink között, hogy semmi se érjen meglepetésként!