Este már Magyarország első felelős CS:GO bajnokságának a 10. fordulójában szurkolhatunk a csapatoknak. Több szempontból is érdekes és izgalmas lesz a mai meccsnap, hiszen egyrészt folytatódik a visszavágók sora, másrészt pedig ismét történtek változások egyes alakulatok felállásában. Hogy mást ne mondjunk, a Budapest Five például elveszítette torzsit.

A magyar tehetséget ugyanis a minap kivásárolták, és bár egyelőre nem tudjuk, hol folytatja karrierjét, de az biztos, hogy ma este már nem erősíti a BP5 sorait, így a csapat boditoval lép majd szerverre. Ez pedig így egy nagy lehetőség lehet a többiek számára. Persze a Budapest Five nem csak egyedül torzsira építette a köreit, de az tény, hogy a legerősebb játékosukat veszítették el, amit könnyen kihasználhatnak majd a többiek, akár már ma este az IAS is. Az odavágón 16-2-re nyert a BP5, meglátjuk ezúttal milyen eredménnyel zárul majd a mérkőzés.

tippmixpro-0531-beharangozo-nagy-01.jpg

A nap meccsének ezúttal a Lenovo Legion Honvéd és az iPon Team Horizon Reapers összecsapását választottuk. A két csapat mérkőzésének este 9 órakor kell kezdődnie, és a tabella jelenlegi 3. helye lesz a tét. Az odavágón az LLH tudott győzedelmeskedni, de "csak" 16-14-re, így az iTHR célja ma az, hogy ennél jobb köraránnyal verjék meg Camperéket. Az eredeti menetrenden azonban történtek apró változások, így ma a Honvéd két meccset játszik. Ha győzni tud az iTHR, az mindenképpen nagy siker lesz számukra, de ahhoz, hogy még ma megelőzzék a Honvédot a tabellán, a WiLD-nak is győzedelmeskednie kell.

Azonban nem a BP5 az egyetlen csapat, ahol változott a felállás. Az iTHR sem úszta meg, ma estétől kezdve bmG helyett gbk játszik majd a csapat színeiben.

A TIPPMIXPRO CS:GO MASTERS 10. FORDULÓJÁNAK MAI MENETRENDJE: