Ami a magazin tartalmát illeti, nem apróztuk el a dolgot. Új rovatot indítottunk „Egyenes beszéd” címmel, s ezen oldalunk hasábjain minden hónapban a hazai játékosélet neves szereplőit faggatjuk egy-egy témában. Bemutatóink között helyet kapott a Star Wars: The Old Republic, megnéztük, milyen a Guitar Hero: World Tour, kicsit megszellőztettük a Lords of the Rings Online új kiegészítőjét, a Mines of Moriát, élőben kipróbáltuk az ArmA 2-t, és elmélyedtünk a DC Universe Online rejtelmeiben. Ezen felül teljes körű helyszíni beszámoló a BlizzCon 2008-ról, és ha már világválság, akkor megnéztük, hogy a pénzvilág gondjai milyen hatással vannak a játékiparra.

TizenháromTizenháromTizenhárom

Tesztjeink között igazi nagyágyúk kaptak helyet. Úgymint a Call of Duty: World at War, amit elsőként a Gurunak sikerült PC-n tesztelnie. Végig is játszottuk kétszer, hogy tökéletes képet kapjunk a programról. Nem maradhatott ki a Fallout 3 sem, persze imádtuk. Aztán itt van az X3 legújabb kiegészítője, a Terran Conflict, és hosszú tesztelés után befutott a Warhammer: Age of Reckoning is.

TizenháromTizenhárom

Cikkvégre kaptuk a James Bond-féle Quantum of Solace játékot, teszteltük a legújabb Spider-Man programot, a Web of Shadowst, és helyet kapott a Pro Evolution Soccer 2009 kritika is. Van még FIFA Manager 09, és természetesen nem hagyhattuk ki a Far Cry 2-t sem. Ugyanígy mindenkit vár a Red Alert 3, és lerántjuk a leplet a Need for Speed Undercoverről és az új, "darkosabb" Tomb Raider játékról, az Underworldről is. Végül, de nem utolsósorban, végre befutott a magyar felirattal kiadott Mount & Blade is, ő zárja a tesztfelhozatalt.

TizenháromTizenhárom

Konzolszekciónk szintén nagyágyúkkal szolgál, végre megérkezett a Fable és a Gears of War második része, megtudhatjátok a véleményünket róluk, és a Mindight Club: Los Angeles is helyet kapott itt.

Hardver területen teszteltük az új Intel csipszetet, megnéztük a Windows 7 első verzióját, és végre megtudhatjátok, miképp lehet a legolcsóbban ideális játék PC-t összerakni.

Ezen felül rengeteg nyereményjáték (Fallout 3, Red Alert 3, Web of Shadows) vár titeket, és visszatér a PC Guru Live! a Külvilággal és megannyi videoteszttel: javított Star Wars: Force Unleashed, Dead Space, FIFA 09 és Fallout 3.

Fontos még: új előfizetési akcióval (egy és fél éves megoldásban) várjuk az olvasóinkat. Ha most előfizetsz a Gurura, választható póló, választható játék, autós magazin és választható akciófigura (Assassin's Creed, Gears of War, Halo, Tomb Raider, World of Warcraft) jár a lap mellé. Az év ajánlata, nem érdemes kihagyni! Részletek a magazinban!

Jó szórakozást csütörtöktől mindenkinek!