Tomb Raider - ingyen cuccokA novemberben megjelent Tomb Raider: Underworlddel a fejlesztő Crystal Dynamics immáron harmadszor bizonyította be, hogy a borzasztó Angel of Darkness után lehet még jó Lara-játékot csinálni; ahogy az lenni szokott, ez sem egy hiba nélküli program, ám ennek ellenére szép értékeléseket kapott, és a boltokban is jól tejesített. Akik jól szórakoztak a régészkisasszonnyal, azok lehet, hogy örömmel fogadják a hírt: a játék teljes zenei felhozatala ingyenesen letölthető, valamint ugyancsak pénzbefizetés nélkül két új úszórucival ajándékozhatjuk meg Miss Croftot -- bár utóbbi csak az Xbox-tulajokra vonatkozik.

Talán kevesen tudják, de az Underworld zenéjét a többszörösen díjnyertes Troels Brun Folmann és Colin O'Malley szerezte, akik már jó pár éve készítik a különböző játékok és filmek aláfestő zenéit, így biztos vagyok benne, hogy ezt sem rontották el. Az album Delux kiadása 71 számból áll, és 198 MB-ot nyom, de pályaszakaszonként is letölthetők a kompozíciók, azonban a szerver, ahol tárolják őket, úgy látszik egy kicsit túlterhelt, ezért egyelőre még nem lehet őket letölteni.

Az Xbox-tulajoknak jó hír, hogy két ingyenes úszóruha áll Lara rendelkezésére, amiket abban az esetben is le lehet tölteni, ha a játék még nincs meg, valamint a Tomb Raider: Chronicles nevű rajongói oldal szerint januárban fog megjelenni a játék első letölthető tartalma, a Beneath the Ashes, ami közvetlenül az alapjáték után veszi fel a cselekmény szálat, és vadonatúj pályákat, ellenségeket és titkokat zúdít ránk. Ezt követi majd valamikor a Lara’s Shadow nevű DLC, ami hasonlóan az elődjéhez új helyszíneket és ellenfeleket tartalmaz, de ki kell emelnünk, hogy egy új szereplőt irányíthatunk ebben az epizódban -- csak azt nem tudni még, hogy kit. Mind a két pakk Xbox 360 exkluzív.

Tomb Raider: Underworld teljes zenei album


Bónusz: Lara, azaz Alison Carroll bikiniben pózol a brit The Sun című napilapnak! Akit érdekel a dolog az a „Click here for slideshow” feliratú gombot keresse ezen az oldalon.