Bár korábban már láttunk forgatási lesifotókat az Alicia Vikander által életre keltett „új” Lara Croftról, most a Vanity Fairnek hála hivatalos képeket nézhetünk meg az ifjú hölgyről, aki szerintem meglehetősen jól mutat ebben a szerepben. Emellett a film szinopszisát is megismerhettük.

A szerint Lara Croft az eltűnt, excentrikus kalandor lánya, akinek 21 éves kora ellenére semmi ötlete sincs, hogy mit kezdjen az életével, úgyhogy az egyetem mellett biciklis futárnak állt Londonban, amiből épp csak fizetni tudja a kiadásait – merthogy nem vette át a vezetést apja üzleti birodalma fölött.

Hét évvel apja eltűnése után aztán egyszer csak felkerekedik, és mindent maga mögött hagyva elutazik apja utolsó ismert céljához: egy Japán partjai közepén található misztikus szigeten lévő sírhelyhez. Azonban az út nem lesz egyszerű, sem veszélyekkel teli, és Lara csak éles eszére, rendíthetetlen hitére és makacs természetére hagyatkozhat. Csak ha túléli e kalandot, érdemelheti ki a sírfosztogató (tomb raider) nevet.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!