Lara Croft visszatért immáron nyolcadik kalandjával, amely során a norvég mitológia legendás alakjának, Tórnak a kalapácsát keresi, ugyanis ennek a hatalmas erővel bíró fegyvernek a létére a kisasszony bizonyítékot talált a Mediterrán-tenger mélyén. Eric Lindstrom, a játék kreatív direktora szerint Lara ezúttal egy olyan erőt bolygat, ami képes akár az egész világot is elpusztítani.

Az Underworld alcímű folytatást az amerikai Crystal Dynamics fejleszti, akik már kétszer is bebizonyították, hogy lehet még jó Croft-játékot csinálni, a borzasztó Angel of Darkness után. A fejlesztők ígérete szerint igazi next-gen grafikát és játékmenetet kapunk, és utóbbiban már a környezeti hatások is közrejátszanak (pl.: eső miatt csúszóssá váló sziklaperem), valamint a karakteranimációk is egy fejlődésen estek át, amit a mo-cap technológiának, és Heidi Moneymaker kaszkadőrnek, háromszoros nő atlétikai bajnoknak köszönhetünk, ugyanis az ő segítségével digitalizálták a nyaktörő mutatványokat, amiket majd Larától is látni fogunk a játékban.

Így a hosszúra nyúlt bevezető után nincs más hátra, mint letölteni a friss és ropogós demót, ami nagyjából 1GB-ot nyom, és benne egy thaiföldi pályán kalandozhatunk. Jó szórakozást!

» Letöltés