Futótűzként terjed a hír, miszerint torrentre szivárgott az év egyik legjobban várt játéka, a Battlefield 3. Hogy ez pontosan miként történt, rejtély, az EA ugyanis nem hajlandó beszélni a dologról -- a DICE mindenesetre tajtékzik, valószínű, hogy előbb-utóbb a felelősöket is megtalálják.

Torrentre került a Battlefield 3 - Friss!

A kalózverzió nagyjából 10 GB-ot nyom és teljességgel játszható benne a szóló mód. A multiplayer értelemszerűen nem működik még.

Személyes megjegyzés a végére: a warezverzió letöltésével csak kárt okoztok a DICE-nak és az EA-nek, akik éveket töltöttek azzal, hogy ez a játék létrejöhessen, így nyomatékosan kérünk minden kedves olvasót, hogy ne engedjen a kísértésnek és kerülje el a kalózváltozatot!

Friss:

A változatról időközben kiderült, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja, lévén egy orosz nyelvű klónverzió, ami teljes Origin védelemmel lett felszerelve. -- ergo bár a fájlok eredetiek, a játék nem működtethető. Mindenesetre tanulságos, hogy még az olyan látszólag jól őrzött programok is kiszivároghatnak, mint a BF3...