Dicséretes tempóban dobja piacra a Creative Assemly és a SEGA a Total War: Attila letölthető tartalmait, hiszen a februári megjelenés óta három nagyobb úgynevezett Culture Pack jelent meg a játékhoz, melyek új frakciókkal bővítették a kínálatot -- a csütörtökön debütáló csomag azonban az eddigi legtartalmasabb anyagnak ígérkezik.

A The Last Roman Campaign Pack egy komplett sztorivonalat hoz, melynek főhőse Flavius Belisarius, avagy magyar névváltozatban Belizár, a történelem egyik legnagyobb, bár kevésbé ismert hadvezére, a darai csata és a vandál háborúk hőse, a véres Nika-lázadás leverője, I. Justinianus császár és a halódó Római Birodalom utolsó reménysége. Célunk, hogy egy hadjárat élén megpróbáljuk helyreállítani a Nyugatrómai Birodalmat az Úr 533. évében. A csomag kampánytérképe az akkori Nyugat-Európa részletes és hű mása, több mint 100 régió 35 provinciájával, így Itáliával, Észak-Afrikával, Spanyolországgal és Franciaországgal. Öt játszható frakciót kapunk, az osztrogótokat, a vizigótokat, a vandálokat, a frankokat és a vadonatúj római expedíciós haderőt. Rengeteg friss egység kerül az iránytásunk alá, ezek felsorolását a játék steames adatlapján megtaláljátok (ugyanitt tíz százalékos kedvezménnyel meg is vásárolhatjátok a csomagot), illetve új technológiák és épületek is várnak ránk.

A The Last Roman Campaign Pack június 25-én, azaz most csütörtökön jelenik meg, alant láthatjátok a hozzá kapcsolódó trailert, illetve a galériában találtok pár képet is.