• Május 31-én jelenik meg a Queen and the Crone
  • Vele együtt érkezik Norsca a Mortal Empires kampányba
  • Mindenki kap még egy vezért és személyes testőrségét

Hosszas várakozás után végre megjelenik a Total War: Warhammer 2 soron következő DLC-je, mely a Queen and the Crone nevet viseli. A csomag egy „Lord Pack”, vagyis két vezért kapunk, melléjük új egységeket és további csapatok elit változatait, a nevesített Regiments of Renown tagjait.

Ezúttal az Elfek és a Sötét Elfek között feszülő viszályt veszik alapul Alarielle és Hellebron személyében, akik önálló kezdőpozíciót, játékmechanikát, küldetéseket és felszereléseket kapnak. Emellett mindkettejük mellé új egységek is járnak. Az Elfek rajongói pedig külön örülhetnek, ugyanis egy ingyenes DLC (Free-LC, azaz FLC) képében bemutatkozik Alith Anar is, aki mellé a Shadow Walker egységet is megkapjuk.

Ezen felül érkezik Norsca is a Mortal Empires kampányba, de az első rész tulajdonosairól sem feledkeznek meg, az eddigiek alapján a Törpök komoly ráncfelvarráson esnek át. Továbbá a május 31-én esedékes csomaggal együtt érkezik még egy nagy halom hibajavítás is, de még nem árult el mindent a Creative Assembly, akad meglepetés a tarsolyukban.

total-war-warhammer-2-queen-and-the-crone-hellebron.jpg