A Creative Assembly kezdetektől fogva azt tervezte, hogy fogja az első játék kampányának tartalmát és azt összevegyíti a folytatáséval. Így az új részben a Régi Világ és az Új Világ frakciói fognak megküzdeni egymással egy teljesen új térképen. Arra a kérdésre, hogy ez valójában mit jelent, a Creative Assembly blogposztja adja meg a választ.

"Fogtuk magunkat és a Régi Világ ikonikus területét kiterjesztettük. Elindultunk nyugatra és olyan kulcsterületeket hoztunk be, mint Lustria, Southlands, Naggaroth és Ulthrian, ezzel jelentősen megemeltük a Total War: Warhammer 2 térképének nagyságát. Ez azonban nem egy "vágd ki-tedd be" munka volt, hiszen a Régi Világ és a Vortex Szeme kampánytérképek önállóak voltak, különböző adottságokkal, amik egyszerűen nem illettek össze."

Ennek megfelelően a jövő héten debütáló program a Mortal Empires címet viselő kampányt nem sokkal a premier után kapja majd meg. Ez 35 vezetőt, 25 kiindulási pozíciót, 117 frakciót és majdnem 300 települést fog tartalmazni. A Norsca frakció később kerül a játékba, tekintve, hogy azt a fejlesztés utolsó szakaszában kódolták.

Mit szóltok a számokhoz? Meg fogjátok venni a programot?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!