• Pár perce magához tért a Crysis hivatalos Twitter fiókja is
  • Ami egyelőre csak egy igen rejtélyes „Adatok fogadása” üzenetet osztott meg
  • Sokak szerint ez is azt jelzi, hogy mégiscsak feléledhet a franchise

A Crysis egyike a 2000-es évek ikonikus játékainak, ami több mint előremutató grafikájával és szabad játékmenetével a mai napig egy nagyon élvezetes FPS tud lenni, így érthető, ha sokan szívesen látnák a széria feltámadását valamilyen formában. Ezért is kaptuk fel a fejünket, mikor április elsején hirtelen megváltozott a játék hivatalos honlapja, egész pontosan eltűnt róla minden, egyetlen animált képet leszámítva.

És bár az oldal forráskódjából akkor sokan arra következtettek, hogy csak egy szerencsétlenül sikerült áprilisi tréfa áldozatai lettünk, a helyzet az, hogy a Crytek a mai napig nem erősítette ezt meg, sőt, a weboldalt sem állította vissza az eredeti állapotába. Most pedig, csak hogy tovább játsszanak az idegeinkkel, hirtelen a Crysis 2016 óta inaktív Twitter fiókja is életre kelt, egyetlen rejtélyes üzenetet megosztva, miszerint épp „adatokat fogad”.

Hogy mindezzel mire akarnak utalni a fejlesztők, azt már megtippelni sem merjük, mindenesetre könnyen lehet, hogy az áprilisi tréfáról hamar kiderül, hogy nem is volt az tréfa. Ha így alakulna, ti minek örülnétek jobban? Egy Crysis Remasternek vagy egy Crysis 4-nek?