• Avengers-játékon dolgozik a Crystal Dynamics
  • Úgy néz ki, hogy TPS lesz
  • Fontos szerepet kaphat a fedezék és a lopakodás

Miközben a Sony és az Insomniac Games a Spider-Man című játékon dolgozik, addig a Crystal Dynamics és a Square Enix egy Avengers-projektbe fogtak bele. A fejlesztők most ehhez keresnek új embereket, ami nekünk már csak azért is jó, mert az álláshirdetésekből kiderült néhány részlet eme rejtélyes játékból.

Ezek alapján az Avengers-játék TPS lesz, amiben fontos szerepet kap egyebek mellett a fedezékrendszer, a közelharc és a lopakodás, de persze a fegyvereket és a különleges kütyüket sem kell elfelednünk.

Mit jelenthet ez? Nos, az biztos, hogy a fedezékrendszer használata furán fest egy olyan játékban, amiben a Bosszúállók kapják a főszerepet. Merthogy Thor, Hulk és a Vasember nem igazán azok a fedezéket használó figurák. Ugyanígy Skarlát Boszorkány vagy Vízió sem éppen rejtőzködő fajta. Viszont könnyen lehet, hogy a fentiek karakterfüggőek lesznek.

Fekete Özvegy vagy éppen Sólyomszem már használ fedezékeket, és nekik például a lopakodás is jól jár. A közelharc Thornál, Amerika Kapitánynál és Hulknál kaphat szerepet, a különleges kütyük meg Vasemberhez és Hangyához kapcsolódhatna. Nem is lenne rossz egy olyan program, aminek játékmenete attól függne, melyik szuperhőst választjuk.

avengers-infinity-war-poster.jpg