• Október 8-án érkezik a Concrete Genie
  • Új trailer is érkezett a PS4-exkluzív akció-kalandról

Az idei exkluzív PS4-kínálatból sokan megfeledkeztek a Concrete Genie névre hallgató akció-kalandról, most azonban újra itt van a PixelOpus játéka, hogy hallasson magáról - olyannyira, hogy egy új trailert és megjelenési dátumot is kapott.

trailert-es-megjelenesi-datumot-kapott-a-ps4-exkluziv-concrete-genie.jpg

A Concrete Genie egy elhagyatott és fertőzött városban, Denskában játszódik: ezt kell majd újból életre keltenie egy fiatal fiúnak, Ashnek egy varázsecset segítségével. Ez utóbbit egyfajta korcsolyaként is használhatja a gyorsabb közlekedés érdekében - ezt is láthatjuk a friss videóban.

Az október 8-án érkező játék előrendelői egy avatarcsomagot és egy Denska dinamikus témát is kapnak majd a játék mellé. A normál kiadásnál 10 euróval drágább Digital Deluxe Edition (€39.99) pedig digitális soundtracket és artbookot, valamint egy Lighthouse dinamikus témát is tartalmazni fog.

concrete-genie-digital-deluxe-edition.jpg

[Friss] Újabb jó hír a játék kapcsán: kiderült, hogy a Concrete Genie magyar felirattal érkezik majd, így a God of War és a Marvel's Spider-Man után ezt a PS4-exkluzívot is lokalizálva kapjuk meg.