Tavaly a High Moon Studios egy olyan Transformers-játékot szállított le, amelynek láttán az alakváltó robotok rajongói elégedetten csettinthettek, s persze azt se felejtsük el, hogy a játék jól teljesített a pénztáraknál is, így semmi meglepő nincs abban, hogy jön a folytatás.



„A High Moon Studios nagyon tehetséges csapat, melynek tagjai mind a játékmenet, mind pedig a hitelesség szempontjából új szintre emelték a Transformers-játékokat. A Transformers: Fall of Cybertron különleges projekt nem csak a stúdió, de az egész Transformers-széria számára -- a tét jóval nagyobb, ahogy maga a játék is, s már nagyon várjuk, hogy a játékosok megtapasztalják mindezt.” -- David Oxford az Activision Publishing ügyvezető alelnöke.

A Game Informer legújabb számában leleplezett Transformers: Fall of Cybertron tovább görgeti az autobotok és az álcák történetét, újabb fejezeteket feltárva a két szemben álló fél polgárháborújával kapcsolatban. Sajnos az nem derült ki, hogy pontosan mi körül forog majd a történet -- és ami azt illeti, semmi konkrétumot nem tudtunk meg. A magazin és a kiadó igencsak szűkszavúan fogalmazott a folytatással kapcsolatban, csupán annyit elárulva, hogy számos ponton sikerült fejleszteni a játékmeneten, s így a játék „nem is folytatásnak, hanem igazi utódnak érződik.”

A Transformers: Fall of Cybertron valamikor jövő ősszel fog megjelenni Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.