Korábban már írtam egy nagyobb lélegzetű összefoglalót a Trine második részéről, érdemes áttanulmányozni a részletek végett. A finn srácok csavaros játékának második részére érthető módon jobban rágyúr ezúttal a kiadó Focus Home Interactive, így nemcsak több információval és promóanyaggal látnak el minket, de összeállítottak egy kellemes kis gyűjtői verziót is számunkra.

A Trine 2 Collector's Edition a PC-n és Macintoshon futtatható játék mellett tartalmazza a teljes zenei anyagot CD-n (ami egyáltalán nem mellékes bónusz, hiszen az Angry Birds dallamait is jegyző Ari „artz” Pukkinen muzsikája egészen zseniális), egy művészi albumot a fejlesztők kommentárjaival, no és az első részt, hogy akinek kimaradt volna az előzmény, az bepótolhassa a mulasztást. A pakk 19,99 eurót kóstál majd, abszolút megfizethető kategória tehát, főleg azoknak, akiknek nincs meg a különös trió két évvel ezelőtti őrült kalandja. Ezen bejelentéssel egy időben a kiadó élesítette a Trine 2 promóciós weboldalát is, melyet ezen linket követve lehet meggusztálni.

Trine 2 Játékképek

A Trine 2 ez év decemberében fog a boltokba kerülni; pontos dátumot ugyan nem tudunk, de nyilván még karácsony előtt, hogy a fa alá lehessen tenni, akár a sima, akár a gyűjtői kiadást.