• A Target oldalára került ki egy Bethesda: Game of Thrones feliratú oldal
  • Egyelőre nem tudni, mit takar ez
  • Valószínűleg a Bethesda Trónok harca játékon dolgozik
  • A cégóriás jelenleg hét projektet visz
  • Kettő közülük nagy játék

A Trónok harca világa szinte ordít egy videojátékért, egész pontosan egy RPG-ért. Legalábbis én egy ilyen játékot látnék szívesen belőle, és ha George R. R. Martin helyében lennék, már rég eladtam volna a jogokat a CD Projekt RED-nek. Mert oké, készült már program a témában – e cikkben mi is foglalkoztunk velük –, de a legtöbbről jobb megfeledkezni.

Aztán lehet, hogy tényleg készül egy komolyabb alkotás, még ha nem is a CD Projekt RED égisze alatt. A Target áruházlánc honlapján ugyanis feltűnt egy félkész oldal, amin csak ennyi szerepelt: Bethesda: Game of Thrones. Az oldal ráadásul még eme sorok pötyögésekor is elérhető, így ti is megtekinthetitek.

Hogy ez mit jelent, jó kérdés. Tévedés? Nem kizárt. A Bethesda tényleg egy Trónok harca játékon dolgozik? Nem lehetetlen. Tudjuk, hogy a kiadó-fejlesztő óriás hét projekten munkálkodik, ebből ismert már a Fallout VR és a Skyrim Switch-változata. Ezek mellett dolgoznak egy ingyenes AAA-kategóriás játékon, illetve Todd Howardtól tudjuk, hogy e hét közül legalább kettő olyan méretű játék, mint a Fallout. Szóval az egyik minden további nélkül lehet egy Trónok harca játékprogram. 

game-of-thrones-daenery-and-drogon.jpg

Sárkányok, élőholtak, cselszövés, epikus csaták, kidolgozott világ... Mi más kell egy jó RPG-hez?