• Új mod érkezett a Sekiro PC verziójához
  • Az FPS unlockolása mellett többek között az ellenfeleket is be lehet lassítani

Hiába számít az elmúlt hetek legfelkapottabb címének a Sekiro: Shadows Die Twice, a Dark Souls-szériához hasonlóan a FromSoftware ezen játékáról is rengetegen visszapattantak a nehézsége miatt - persze olyanok is akadnak, akik már egy órán belül végig tudják játszani. Nos, ha valakit pusztán ez tántorított el, de egyébként szívesen játszana vele, annak most tudunk ajánlani egy modot, ami segíthet a problémán.

tul-nehez-a-sekiro-mod-keszult-amivel-konnyebbe-valik-a-jatek.jpg

A Nexus Mods oldaláról letölthető módosítás alapvetően vizuális változtatásokat tartalmaz: unlockolja az FPS-t, egyedi felbontásokat engedélyez, illetve a field-of-view mértékén is lehet variálni általa. Van azonban még egy fontos lehetőség: beállítható a karakterek mozgási sebessége.

Ez utóbbi azt jelenti, hogy ha az ellenfelek gyorsasága kezelhetetlen számodra, akkor tetszőleges mértékben lassíthatsz rajtuk, így könnyítve a helyzeteden. Ez persze csalás, nem is lehet kérdés, de akit ez nem zavar, az jobb, ha tudja, hogy immáron ilyen lehetőség is van - legalábbis ami a PC-verziót illeti.