• Ősszel jelenik meg a Two Point Hospital
  • A játék igazi veteránok keze nyomát viseli magán

Ha szeretted a Bullfrog enyhe fekete humorral fűszerezett kórházmenedzsment-játékát, vagy ha nem vagy ilyen vén, de a stílus kedvelője vagy, akkor idén őszre már van egy programod. A játékot fejlesztő Two Point Studios igazi veteránokból áll: az eredeti Theme Hospitalt fejlesztő Bullfrog, valamint a részben abból később alakult Lionhead (Black and White) továbbá a szintén ex-Bullfrogos fejlesztőket is felvonultató Mucky Foot (Startopia) csapataiból verbuválódott brigád (igazi szappanopera, tudom) bábáskodik a nem hivatalos második résznek, vagy inkább szellemi örökösnek tekinthető játék fölött.

Akik ismerik az eredetit, azoknak igazi, modern köntösbe bújtatott nosztalgiahullámban lehet részük: a nem hétköznapi betegségek kikúrálásából kell hasznot termelnünk, hogy a páciensek elégedetten, de lehetőleg lapos pénztárcával távozhassanak kórházunkból. De nem csak a bevételt, hanem az orvosainkat is menedzselnünk kell, hogy a válogatott kórságok mellett a konkurenciát is legyőzhessük. Hogy mégis mennyire agyament fertőzésekre számíthatunk, arról tanúskodjék a bejelentés mellé kiadott trailer.

A játék megjelenése valamikor az ősz folyamán várható, digitális formában a Valve piacterén keresd. Ha pedig már most regisztrálsz a Hospital Pass-ra a játék weboldalán (ingyenes, gyakorlatilag egy hírlevél), akkor egy ajándék felszerelés is a tied lehet amint megvásárolod a játékot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!