A valószínűleg legnagyobb érdeklődésre számot tartó hír az új Dark Messiah érkezése. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy az alcíme "Elements" lesz. Arról semmi nem szivárgott ki, hogy ez egy kiegészítő lemez lesz-e, vagy esetleg egy folytatás. Azt nézve, hogy még csak egy év telt el az első rész megjelenése óta, inkább az előbbire látok nagyobb esélyt. Többet várhatóan a mai nap folyamán tudunk meg róla, és akkor jelentkezünk is beszámolóval.

Az UbiDays eddig csak a helyszínen tartózkodóknak nyújtott új információkat a játékokról, de nemrég elkezdtek kiszivárogni az első videók az eseményről, melyek közül az Assassin's Creed (mely az E3-on már játszható formában lesz kint) nagyon hangulatos előzetesét már le is tölthetitek. A többi filmetűdöt, amint elérhetőek lesznek jó minőségben, természetesen szintén feltöljük szerverünkre, így érdemes figyelni Letöltés szekciónkat!

A kiállításon szereplő játékok az előbb említett Assassin's Creed, a Brothers in Arms: Hell's Highway, a Haze, a Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, a Tom Clancy's EndWar, a Beowulf (erről hamarosan bővebben), az Xbox360-as Naruto, valamint a Rayman Raving Rabbids 2 Wii-re és DS-re. Ezekről számítunk bővebb információk felbukkanására a következő órákban-napokban, melyeket természetesen azonnal megosztunk veletek.



Friss információ: Rossz hírem van... Az Ubisoft ma bejelentette, a Dark Messiah: Elements nem más, mint a PC-re már megjelent játék Xbox360-as változata némi extra tartalommal.