• Mindenkit épségben kimenekítettek a Ubisoft Montreal irodájából
  • Valószínűsíthetően swatting áldozatai lettek az ott dolgozók

Aggasztó hírek érkeztek tegnap este Montrealból, a beszámolók szerint ugyanis túszdráma zajlott abban az épületben, ahol a Ubisoft Montreal irodái is találhatóak. Ami biztos, hogy a helyi rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, mint ahogy az is, hogy több dolgozó is a tetőn ragadt, úgy tűnik azonban, hogy egy nagy átverés volt az egész.

ubisoft-a-jelek-szerint-atveres-volt-a-montreali-tuszdrama.jpg

A montreali rendőrség az éjszaka folyamán megerősítette, hogy sikeresen evakuálták az épületet és nem találtak semmilyen veszélyre utaló nyomot – a helyi beszámolók szerint swatting áldozata lett az iroda, vagyis kitalált indokkal rájuk hívták a rendőrséget. De a legfontosabb, hogy mindenki jól van – ezt a Ubisoft is megerősítette.

"Szeretnénk tisztelegni azon bátorság és higgadtság előtt, melyet csapataink mutattak a mai nap folyamán. Továbbra is azon leszünk, hogy biztosítsuk egészségüket és jólétüket. Szeretnénk köszönetet mondani a montreali rendőrségnek is a gyors és profi reagálásért, és hogy kézben tartották az eseményeket. Rendkívül megkönnyebbültünk, hogy tragédia nélkül zárult ez az esemény, köszönjük mindenkinek a támogatást és a kedves szavakat" – áll a Ubisoft Montreal közleményében.