• Újabb forrás utalt az új Silent Hill érkezésére
  • Már májusban leleplezhetik a játékot

Bár egy hónapja még úgy tűnt, hogy a Konami rövidre zárta a történetet, azóta újabb megbízható források állították azt, hogy igenis készül az új Silent Hill, mely a híresztelések szerint egy reboot lesz, méghozzá az eredeti alkotókkal. Hogy mikor hullhat le róla a lepel? A legújabb pletykák szerint akár már a következő hónapban.

ugy-tunik-hamarosan-bemutatkozhat-az-uj-silent-hill.jpg

Az egyik legnagyobb videojátékos fórum, a Resetera nincs híján a bennfentesnek számító felhasználóknak, most pedig egy újabb ilyen tag, KatharsisT ugrott be a beszélgetésbe, ahol azt írta, hogy "túl nagy itt a nyugalom, de nem tart már sokáig", ezzel utalva arra, hogy már nem lehet messze a megjelenés. Amikor pedig elkezdték faggatni, akkor azt válaszolta az egyik kommentre, hogy "MAYbe", amivel egyértelműen arra utal, hogy májusban jöhet a bejelentés.

Mindez persze még mindig csak pletyka, hiszen bennfentesek kapcsán is előfordult már, hogy tévedtek, mindenesetre biztató az elmúlt pár hét, mivel nagyon úgy tűnik, hogy tényleg kapunk végre egy új Silent Hillt. Ráadásul a májusi dátum sem lehet véletlen, a játékot ugyanis állítólag a Sony készíti, akik a híresztelések szerint szintén a következő hónapra tervezik a PS5 leleplezését.