Tavaly decemberben egy hiba (?) folytán a Half-Life 3 mellett több olyan játék címe is felbukkant a Steam Helpdesk adatbázisában, melyek PC-kre való érkezését korábban nem jelentettek be hivatalosan. Ezek között pedig ott figyelt a The Chinese Room PS4-re megjelent varázsaltos hangulatú, lenyűgöző zenei anyaggal és grafikával megáldott Everybody’s Gone to the Rapture című programja is, melyben egy isten háta mögötti kis angol faluban kellett nyomoznunk, amelynek lakosai nyomtalanul eltűntek egy megmagyarázhatatlan és megállíthatatlan, a világot alapjaiban megváltoztató történés során.

egttr.png

A szivárgás megbízhatóságában sokan kételkedtek, de úgy tűnik, hogy az Everybody’s Gone to the Rapture tényleg megjelenik a Steamen, méghozzá hamarosan, hiszen a tegnapi napon az adatbázisba már felkerült a játék bannerképe is.

Természetesen amíg a The Chinese Room nem erősíti meg hivatalosan a PC-s átirat létezését, addig csak visszafogottan örüljünk, de innentől fogva már elég jó esély mutatkozik arra, hogy a számítógépeinken is átélhetjük a melankolikus kalandot. Ebből kiindulva akkor lehetséges, hogy a Half-Life 3 is valósággá válik egyszer?