Háromnegyed évvel ezelőtt a Final Fantasy XV-ben Noctis, Ingis, Prompto, Gladiolus egy HMA The Regalia nevet viselő autóban járta be Eos világát. Az autó a valóságban nem létezik, valójában több autó kerersztezéséből született. Olyan luxusjárgányok ihlették, mint a Cadillac Ciel koncepcióautó  vagy a Maybach Exelero. Az Egyesült Államokra jellemzők a nagy autók, de a Regalia még úgy is nagynak számít, hogy csak egy játékban létezik. Több, mint hat méter hosszú és több, mint két méter széles, két tonnát nyom,  amit 536 paci hajt meg... 

Lenyűgöző számok, ahogy az is, hogy a Forza Horizon 3-ba betenni ezt a csúcsjárgányt több, mint 1500 munkaórába került: "Extra időt fektettünk bele, hogy minden tökéletes legyen a látványtól kezdve az audion át a fizikai adatokig, hogy az autó úgy teljesítsen, ahogy azt elvárhatjuk tőle." -- közölte a Turn 10 járműművészeti direktora.

Hogy mikor válik elérhetővé a Regalia? Nos, pontos időpont még nincs, annyit lehet tudni, hogy valamikor augusztus folyamán kapnak a Forza Horizon 3 tulajok egy játékon belüli üzenetet, amire rákattintva garázsukba kerül az autók királya, a Regalia. Természetesen videó is van, nézzétek meg!