Új C&C játék közeleg!A tavalyi esztendő tavaszán megérkezett a Command & Conquer 3 legifjabb darabja, mely a nem túl kreatív Tiberium Wars címet kapta. Nem túl nagy meglepetésre hatalmas sikert aratott, s mostanra már két további C&C univerzumban játszódó alkotást is nagy szeretettel várunk. Először is itt van a stratégiai felvonás legújabb expanziója, mely a Kane's Wrath címet fogja viselni, s remélhetőleg idén március 24-én érkezik meg. A másik gyöngyszem egy teljesen más kategóriát képvisel, hiszen a Tiberium egy belső nézetes akciójáték lesz. De mi lesz a harmadik készülő fél?

Annyi biztos, hogy valami készül. David Silverman a Battlecast egyik videóblogjában hintette el a minap azt az infót, miszerint két héten belül egy nagyon nagy bejelentésre kerül sor a Command & Conquer franchise kapcsán. Hogy ez mit takar pontosan, azt sajnos nem tudtuk meg, de minden bizonyal az idei GDC-n derülhet fény a nagy rejtélyre. Egyesek szerint persze a Generals folytatásáról van szó, míg mások úgy vélik talán a Red Alert 3 készülődik nagy csendben. Utóbbinak nagyon örülnék én is, de egyelőre nincs semmi konkrétum.

Friss: Annyit elárulhatunk, hogy a február 14-én megjelenő legújabb PC GURU-ban,  a világpremier előtt (!) lerántjuk a leplet erről a bizonyos játékról - méghozzá címlapsztoriként -, de sajnos addig nem mondhatunk semmit, pedig már itt van a nyelvünkön... - Darths