• Szeptember 17-től free-to-play lesz a Destiny 2
  • Az alapjáték és az első évi tartalmak ingyenesek lesznek
  • Maga a játék Destiny 2: New Light néven fog futni

A mai este folyamán a Bungie egy Destiny 2 streamet tart, ahol nemcsak a napokban kiszivárgott Shadowkeep kiegészítőt fogják bemutatni, hanem a játék jövőjéről is beszélni fognak... vagyis igazából csak beszélnének, idő előtt kitudódott ugyanis a lényeg. Lássuk az infókat!

Először is a játék nevet vált: szeptember 17-től kezdődően (ekkor jelenik meg a Shadowkeep) Destiny 2: New Light címen kell majd keresni a játékot, amely ezzel párhuzamosan átmegy free-to-play-be. Egészen pontosan az alapjáték, illetve az első egy év kiegészítői lesznek ingyenesen játszhatóak, a többi tartalomért pedig fizetni kell majd külön.

uj-cimet-kap-es-free-to-play-lesz-a-destiny-2.jpg

Ami a jövőt illeti: innentől kezdődően nem lesznek többé platform-exkluzív tartalmak, a PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékosok tehát mind ugyanazt kapják majd. Ami pedig az elérhetőséget illeti: hamarosan a játék elköltözik a Battle.netről, legalábbis ami a PC-verziót illeti, és a Steamen lesz megtalálható.

Fontos hangsúlyozni, hogy mindez egyelőre nem több pletykánál/szivárgásnál, ugyanakkor arra számítunk, hogy néhány órán belül a Bungie is megerősíti hivatalosan a leírtakat.

[Friss] A fentiek immáron hivatalosnak tekinthetőek, a Bungie megerősítette a leírtakat.