• Tarantino új filmjében az 1969-es Hollywoodba kalauzol minket és középpontba kerül a véres kezű Manson-banda is
  • Feltűnik a vásznon Leonardo Di Caprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Tim Roth, Michael Madsen, Kurt Russell, Dakota Fanning, Uma Thurman és Al Pacino
  • A Volt egyszer egy... Hollywood augusztus 8-án debütál nálunk

Bár a nagyközönségnek még augusztusig várnia kell Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy... Hollywood premierjére, a Cannes-i Filmfesztivál közönsége már a héten láthatja az ikonikus filmkészítő kilencedik egészestés alkotását. Tarantino rövid levélben kérte az első nézőket, hogy hagyják meg az élményt társaiknak és ne spoilerezzék el a történetet, amiről egyébként viszonylag sokat lehet már tudni.

mag-13-19-tarantino-ss04.jpg

A Volt egyszer egy... Hollywood 1969-ben játszódik a nyugati parti Álomgyárban. A főszereplőket, egy Hollywoodba vágyó sorozatszínészt és kiégett dublőrét Leonardo DiCaprio és Brad Pitt játsszák. Feltűnik a filmben a Polanski-Tate házaspár és a hírhedt Manson-banda, illetve számtalan korabeli sztár is. A parádés színészgárdát – az említettek mellett – olyan nevek alkotják, mint Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Uma Thurman, Maya Hawke, Timothy Olyphant, Margaret Qualley, Scoot McNairy, Tim Roth, Michael Madsen és Kurt Russell.

mag-13-19-tarantino-ss06.jpg

Korábbi előzetese után most új trailer érkezett Tarantino régóta várt mozijához, amit a hazai nézők augusztus 8-tól láthatnak a magyar filmszínházakban. Az első előzetest és a korábban közzétett jelenetfotókat itt és itt láthatjátok.