Sajnos semmi igazán komolyra nem kell számítani, nem egy új promóciós trailerről van szó, csak egy víruskampány-anyagról, már amennyire egy ilyen videó beleillik a vírusmarketing definíciójába. Arról van szó ugyanis, hogy megjelent a San Andreasban már egyszer feltűnt, a szcientológusokat kiparodizáló Epsilon Program toborzója, melyben mindenféle marhaságokat olvashatunk a szektáról,. Ám nem ez az érdekes, hanem az, hogy a propagandaszöveg mögött a játék bizonyos tájait láthatjuk, illetve feltűnik egy új karakter is, akiről egyelőre még nem tudni semmit, de nagyon a szekta vezetőjének tűnik, akivel a történet során biztosan összetalálkozunk majd.

A videót egyébként a stúdió hivatalos oldalán képernyőkímélő formájában is le lehet tölteni, ha valakinek nagyon megtetszett volna, a szabadidőtökben pedig lehet olvasgatni a mostanában megélénkült Epsilon Program Twitter-csatornát, melyen a Megvilágosodás Központba invitálnak minket, ahol egy hét múlva talán az is kiderül, mi a jelentősége a KIFFLOM mozaikszónak, mely a videóban is feltűnik.

További, GTA V-tel kapcsolatos hír még, hogy Mexikóban állítólag egy élőszereplős videót forgatnak a játékhoz. A helyszíni beszámolók szerint az utcai forgatás során látták a játék emblémáját, a főszereplő pedig egy öltönyös úriember lesz, aki az autója totálra törése után mond valami fontosat a kamerának. Íme pár kép a forgatásról.