Úgy tűnik, egy új játékon dolgozik a Dead Space-trilógiával ismertté vált Visceral Games, legalábbis ez derült ki az EA két álláshirdetéséből. A kiírás szerint technikai művészeti vezetőt és környezeti művészeket keresnek egy „izgalmas, új IP-hez.” Sajnos a hirdetés nem tartalmaz részleteket afelől, hogy mégis mit takar ez az új cím, de találgatások azért vannak.

Két játék jöhet elsősorban szóba. Egy Star Wars program, amire már korábban is kerestek embereket, persze akkor ki is volt írva a hirdetésben, hogy az új Star Wars játékhoz toboroznak. A másik szóba jöhető cím a Dead Space folytatása, bár az meg jelenleg parkolópályán kering, illetve az „új IP” kifejezés azt sugallja, hogy nem egy már futó sorozat következő részéről van szó.

Mindemellett szintén szóba jöhet egy, a Star Warshoz és a Dead Space-hez nem köthető játék, ugyanakkor kérdéses, hogy a Visceral Gamesnek van-e kapacitása egyszerre két projekttel foglalkozni, hiszen Star Wars játékot mindenképpen készítenek -- ha rosszmájú akarnék lenni, azt írnám, hogy az EA nyomása alatt már egyre sincs kapacitása, de szerencsére nem vagyok ilyen cinikus.

Ti minek örülnétek, Star Warsnak, Dead Space 4-nek vagy valami vadiúj játéknak?