A következő konzolgeneráció érkezésével egyre több csapat fogja leleplezni az új platformokra érkező játékát -- az egyik ilyen csapat a Crystal Dynamics, melynek két dolgozója kis túlzással, de már megerősítette a közelgő bejelentést a szakmai profiljukon keresztül.

A vezető tervező Matt McCulloch a LinkedIn profilján újságolta el, hogy jelenleg egy teljesen új, a következő generációt célzó szellemi tulajdonon dolgozik, melyet hamarosan be fog jelenteni a csapat. Ezen felül pedig a vezető pályatervező, Travis Hoffstetter ugyancsak világgá kürtölte: egy next-gen játék fejlesztésével van elfoglalva. Mindez persze nem új információ, ugyanis még tavaly értesültünk az új játék híréről.

Természetesen azt még senki sem tudja, hogy pontosan milyen játékról van szó, de az kizárható, hogy a következő Tomb Raider munkálatait kezdték volna meg, egyrészt ugye azért, mert még DLC-k fognak jönni, másrészt pedig azért, mert kiemelték, hogy egy új ötletről van szó. Reméljük, hogy a bejelentés tényleg hamarosan megtörténik -- mondjuk a Microsoft május 21-én esedékes prezentációján, melyen az új Xboxot tárják elénk.