Október elején a redditre feltöltöttek egy fényképet, amin egy új Overwatch hős volt látható, a hacker Sombra, de azóta a Blizzard néma maradt ezzel kapcsolatban. A minap viszont a Blizzard online boltjában egy rövid időre látható volt egy Sombra artwork, amin John Polidora, a Blizzard dizájnerének szignatúrája is ott volt,a karakter kinézete pedig megegyezik azzal, amit pár hete láthattunk.

overwatch-sombra.jpg

E mellett a Playoverwatch a fikcionális LumériCo vállalat botrányáról ír, ami szerint Sombra meglovasított pár értékes dokumentumot, amiből fény derült a vállalat vezetőjének, Mr. Porteronak a korrupt életére – sikkasztott, zsarolt és lopott -, valamint a Los Muertos nevű csoportosulás kéri a vezető azonnali letartóztatását, és támogatja Sombrát, november 1-én pedig tüntetést szerveznek, amiből következtethetünk, hogy a bejelentést a mai nap akarják megejteni. Ez nálunk viszont már valószínűleg holnap lesz esedékes.

Nem szabad elfelejteni, hogy most pénteken indul a BlizzCon, amin valószínűleg újabb érdekességeket tudhatunk meg a Blizzard szárnyaló üdvöskéjéről.