• A Take-Two Interactive tulajdonába került a Ruffian Games
  • Mostantól Rockstar Dundee néven futnak

Amíg más kiadók nagy hírverést csinálnak egy-egy stúdiófelvásárlásnál, addig a Take-Two Interactive úgy tűnik, inkább csendben teszi ezt, nemrég kiderült ugyanis, hogy hozzájuk került a Ruffian Games, amely egy ideje már a Rockstar logója alatt, Rockstar Dundee néven fut.

uj-studioval-gyarapodott-a-rockstar-johetnek-a-felujitasok.jpg

Az első jelekre még szeptember végén bukkantak rá szemfüles játékosok, amikor is a Rockstar hivatalos oldalán a felsorolásban feltűnt a dundee-i részleg. Ekkor azonban túl nagy jelentőséget még nem tulajdonítottak ennek – pontosabban igencsak radar alatt maradt a felfedezés.

A dolognak végül a TheGamer járt utána, az online lap pedig megerősítette, hogy valóban a Rockstarhoz került a skót stúdió, hivatalosan október 1-től. A Ruffian Games ráadásul már egy évvel ezelőtt is olyan álláshirdetést posztolt, melyben Rockstar játékokat emlegettek, de ez önmagában még nem volt gyanús, hiszen a csapat (akiknek a Crackdown 2-t köszönhetjük) az elmúlt években számos helyre bedolgozott – például a Halo: The Master Chief Collection fejlesztésébe is besegítettek. Éppen ezért sokan arra tippelnek, hogy a Rockstarnál is valamilyen felújítást bízhatnak rájuk, de ez már csak szimpla találgatás.