A SEGA bővíti portfólióját, ugyanis az év második felében megjelenik a WWE Tap Mania című pankrátor-játék, ami ugyan nem fog tudni versenyezni a 2K sorozatával, de arra jó lesz, hogy a játékosok a buszon, metrón vagy éppen vonaton verekedjenek meg unalmukban. A SEGA és a WWE partnerségének köszönhetően régi és jelenlegi harcosok is megjelennek a WWE Tap Maniaban.

"A SEGA-nak mindig új utakat keresünk, hogy friss élményeket adhassunk át a mobiljátékok kedvelőinek. A WWE-vel való együttműködés pedig tökéletes lehetőség erre. A WWE a globális szórakoztatás márkája, a Tap Lab pedig híres akciódus játékairól, így biztosak vagyunk abban, hogy a WWE Tap Mania le fogja nyűgözni a pankráció-rajongókat." -- közölte Kameda Naoki, a SEGA mobildivíziójának feje.

A játékmenetről, irányításról egyelőre nem lehet semmit sem tudni, még egy bejelentő trailer sem érkezett, csak egy kép. A SEGA hamarosan újabb információkat fog közölni, így érdemes figyelni a kiadó a Twitter csatornáját, vagy Facebook oldalát

wwe-sega.jpg