• Cara Ellison is távozott a Hardsuit Labs csapatától
  • Ő volt a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 vezető narratív dizájnere

Hiába fogadta nagy üdvrivalgás annak idején a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 bejelentését, sajnos nem állíthatjuk, hogy minden simán halad a projekt körül, hiszen előbb eltolták 2021-re a megjelenést, majd nem sokkal később a kreatív igazgatót és a vezető írót is kirúgták. Ez pedig egyáltalán nem jó jel – mint ahogy az sem, hogy most újabb fontos tag távozott a Hardsuit Labs csapatától, egyelőre ismeretlen körülmények között.

ujabb-fontos-tag-tavozott-a-vampire-the-masquerade-bloodlines-2-fejlesztocsapatabol.jpg

Az illető nem más, mint Cara Ellison, aki a vezető narratív dizájnere volt a játéknak. És bár a fejlesztés késői szakaszában az ő munkája könnyen lehet, hogy már befejeződött, a korábbi fejlemények nem feltétlenül arra utalnak, hogy ez egy természetes folyamat része.

Az egész egyébként akkor vált gyanússá, amikor Ellison minden referenciát eltávolított a Twitter-oldaláról, nem sokkal később pedig az Armello mögött álló League of Geeks bejelentette, hogy a dizájner csatlakozott hozzájuk. Ezt követően már a kiadó Paradox egyik szóvivője is megerősítette Ellison távozását, megköszönve korábbi hozzájárulását és sok szerencsét kívánva neki a jövőben.