• Újabb jel utalhat egy Batman játékra
  • Batman másik szinkronhangja tweetelt titokzatosan

Négy éve zárult le az Arkham-sorozat, melyhez a Rocksteady-n kívül a WB Montréal is hozzájárult, több-kevesebb kritikai és rajongói elismerés mellett. Hiába no, a Rocksteadyhez felnőni nagyjából lehetetlen vállalkozás volt mindenki szemében, de azt nem mondhatjuk, hogy rossz játék lett volna az Arkham Origins. Jó-jó, Batman is más hangon szólalt meg, Roger Craig Smith kölcsönözte orgánumát. De ha már ilyen ügyesen és egyáltalán nem átlátszóan szóba hoztam a színészt, nem mehetek el szó nélkül amellett sem, hogy úgy beszél egy játékról, hogy valójában nem beszél róla.

“Nagyon csalódott vagyok, hogy nem dolgozom semmin, amiről nem tweetelhetek épp most, mert nem törhetek meg egy titoktartási szerződést valamivel kapcsolatban, ami nem létezik. És ez nem egy videojáték” - írja Smith a Twitteren.

"Nekem még rosszabb, nem írhatok a nemlétező titkos projektről, amin nem együtt dolgozunk" - tromfol rá hasonló hangnemben Ryan Galletta, aki *dobpergés* az Arkham Origins narratívájának direktora, és vezető írója. Hm.

Persze nem csak innen lehet ismerős Roger Craig Smith hangja, hiszen 2009-2015 közt ő volt Chris Redfield (Resident Evil), de Ezio Auditore da Firenze (Assassin’s Creed), továbbá Kyle Crane (Dying Light), újabban pedig Sonic hangját is ő kölcsönözte mindenféle médiumon, hogy csak a legismertebb szerepléseit említsük. Szóval a tévedés jogát fenntartjuk, de egy ideje nagyon gyanúsan viselkedik a WB Montréal...