A Sine Mora (adatlapunkon) kellemes meglepetés lett, melyet nemcsak a játékosok, de a kritikusok is kitörő lelkesedéssel fogadtak. Nem csoda hát, hogy a projekt -- egyik -- atyja, a neve ellenére is magyar Theodore Reiker újabb közös munkát tervez a japánokkal, igaz, ezúttal új, saját stúdiója keretein belül.

A Prior Games első nagyobb volumenű játéka 2014-ben jelenik majd meg, és egyelőre csak pár apróságot lehet tudni róla. Az első, hogy Project Verona munkacímen fut -- ez önmagában nem mond sokat, bár Verona ugye egy olasz város. Theodore továbbá elárulta, hogy konzervatívabb játékélményt kapunk, kevésbé ambiciózus történetmeséléssel, mint a Sine Morában, szóval lehet, hogy nem lesznek beszélő állatok a programban.

2014 persze elég messze van még, addig is olcsóbb mobilos játékokon fog dolgozni a csapat. Az első ezek közül a Jamaoka Akira által komponált zenével érkező Rotolla, ami egy Tetris-szerű logikai játék, főszerepben mozgó hatszögekkel. A csapa jövőre három játékkal szeretne jelentkezni, reméljük, bejön a számításuk.