Újabb Portal pályacsomag érkezettA Portal minden idők egyik legnépszerűbb és legeredetibb játéka, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a számos elismerés, amivel illették, és persze a rengeteg kiegészítő pályacsomag, amit rajongók készítenek hozzá. Szerencsére úgy néz ki, sosem fogynak ki az ötletekből, hiszen gyakran lepnek meg minket jobbnál-jobb kiegészítésekkel, s a minap kiadott Portal: The Flash Version Map Pack is remekül sikerült. A készítők már bizonyítottak, hiszen a Portal két dimenziós, flash alapú változatát is ők készítették el nekünk, amely pillanatok alatt hatalmas népszerűségre tett szert. Azonban nem elégedtek meg ennyivel. A flashjáték mind a 40 pályáját átemelték az eredeti játékba, hogy immár teljes pompájában, 3D-ben is végigtolhassuk őket.

Újabb Portal pályacsomag érkezettA játékhoz kiadott pályacsomagok történetében talán most először alapsztorit is kapunk - már amennyi egy ilyenféle kiegészítő esetében ez lehetséges. Senki ne számítson világmegváltó történetvezetésre, de apróbb utalások és a remekül összeállított pályák gondoskodnak arról, hogy ne csak egymás után következő összefüggéstelen logikai feladványok sokaságát tolhatjuk végig. A játékidő hivatalosan is körülbelül 3 és fél órát tesz ki, ami azért valljuk be, nem kevés, mondhatni vetekszik az alapjáték hosszúságával is. Továbbá jó pár "bossfight"-nak is felfogható játékelemmel is felvértezték ezt a teljesen ingyenesen letölthető csomagot (például energiagömbök és lépegető), ami e tekintetben is túlmutat az eredeti Portalon. Egy szó mint száz, az eddig kiadott legtartalmasabb térképcsomaghoz van szerencsénk a Portal: The Flash Version Map Pack személyében, amellyel ha nem is húzzuk ki a második rész megjelenéséig (hiszen az csak jövőre esedékes), mégis kellemes szórakozásnak bizonyul.

A 40 megásra duzzadt szeretetcsomagot a szokásos módon, a Letöltések között találhatjátok meg, s a játékhoz természetesen szükségeltetik az eredeti Portal, valamint a Half Life 2 megléte is.